Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Everöds IF P-07

Följ

P-07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Everöds IF
Fotboll
P-07
Tabell
Lag M V O F P
1 Everöds IF 7 0 7 0 7
2 Gärds Köpinge IF 1 0 1 0 1
3 Åhus Horna BK Svart 1 0 1 0 1
4 Tollarps IF Vit 1 0 1 0 1
5 Fjälkinge IF 1 0 1 0 1
6 Wä IF Orange 1 0 1 0 1
7 Nosaby IF 1 1 0 1 0 1
8 Ovesholms IF 1 0 1 0 1
9 Näsby IF 0 0 0 0 0
10 Kristianstad FC Randig 0 0 0 0 0

Match

Everöds IF

Tallavallen Everöd
1 maj 2016
11:00

Åhus Horna BK Svart

Referat

Referat: Everöds IF - Åhus Horna BK Svart

Andra matchen i rad som kunde firas av med rejäl "lagvågen" till publiken för deras tillresta stöd!

Solen stod högt denna söndag när vi skulle möta tillresta Åhus HBK. Sedvanligt samling före match med genomgång om uppställningen och utse dagens kapten, vilket blev Otto´s tur idag att få bära.
Vi skulle bättra på vårt passningsspel och vara alltid vara snabbt tillbaka i försvar, för att hjälpa vår målvakt.
Viktigt att framhålla är att grabbarna ska ha roligt - mycket roligt tillsammans när de är på plan!

När domaren blåste igång matchen var alla på gång, det syntes och märktes att alla hade vaknat på rätt sida och ville spela fotboll i solen idag. Det blev ett par fina passningar inom laget när vi förflyttade oss över planen, även ett par passningar inom vårt egna straffområde med många hungriga Åhus spelare runt omkring...det blev ibland ett par för många kort passningar även för ledarnas nervers del.
Vi hade ett par fina avslut framåt, men bollen ville inte in i maskorna (inte än i första halvlek)...

Alla hämtade andan och drack lite vatten, lyssnade tålmodigt på instruktionerna inför andra halvlek och det lyste en hunger av att prestera ytterligare ett snäpp bättre - även målmässigt!
Andra halvlek hade knappt börjat då en lysande passning till Fabian kom fram i början av av vår planhalva, Fabian tog in den på båda fötterna och magin började....han gjorde en solo räd likt inget annat en efter en snurrade han upp och vi stod och småhoppade ju närmare mål han kom...han kom ända fram och la snyggt in den i mål - JA!!!
Likt VM -86 dribblingar rakt igenom av en viss Maradona - här och i nuet vår egen Fabian!!!
Vi har reducerat och börjat vår upphämtning - detta målet tände hela laget ytterligare!

På avsparken högg vi som hungriga tigrar och anfallen efterlöstes av varandra med mycket fina passningarskombinationer och skott.
Våra hörnor har börjat fungera bra, vi hittar in flertalet gånger till en omarkerad spelare som kan avsluta snabbt.
Vi fick en hörna från höger och vi flyttade upp våra grabbar utom två försvarare som skulle kunna skjuta eller backa hem vid behov - ett oförsvarat område i bakre delen där bollen letade sig in till står vår Johannes som trycker till och får göra ett mål! Armarna utsträckta av lycka och full fart hemåt till sina medspelare - vilken lycka att se!

Vi fick se Melker göra ett ryck ifrån sin närgångna försvarare med armarna i Everöds tröjan utdragen likt ett segel, trots detta avlossar Melker kanonskott i mål!
Nils avlosar sin bössa med ett välplacerat skott otagbart för målvakten!
John som vid ett par tillfällen haft chansen att få göra mål men där målvakten lyckats hålla bollen från nätet, denna gång var det John som vann den kampen - han fick bollen i straffområdet snurrade ett par gånger och tryckte dit den när chansen dök upp - Mål!
Glädjen att få se spelarna fira målen och efteråt tillsammans göra segervågen till all publik är ren lycka för oss alla!

Våra försvarare bakåt gör ett häst jobb - de får slita hårt tillsammans för att vi ska kunna få glädjas framåt.
Måns, Anton och Otto kämpar ständigt i vårt försvar för att hålla bollen borta från vårt mål tillsammans med våra målvakter för dagen Jakob och Fabian. Vårt försvar är början till våra anfall!

Noterbart var att deras lärarinna var på plats för beskåda deras utveckling även på fotbollsplan, detta gjorde dem än mer stolta över sin prestation - de är duktiga våra små Everödare!